28 April

 
Godmorgon söndag ♥ Jag och Elvin har en riktig mysmorgon medan pappan i hushållet för en välförtjänt sovmorgon. Vi har rullat boll mellan varandra, sjungit, klappat händerna, rivit ut alla hans leksaker och kastat dom runt vardagsrumsgolvet (det sistnämna stod lillchefen för) hihi.
 
Just nu dricker jag en celsius och laddar för att kliva upp på löpbandet. Förhoppningsvis känns dagens pass bättre än gårdagens löpning, då var benen tunga som bly och flåset var inte alls som det brukar vara. Trist när det känns så. Det finns inget som kan göra mig på så dåligt humör som ett dåligt träningspass. Jag kände mig ganska negativ hela dagen igår, men nog om det! Idag känns allt mycket bättre. Känner på mig att den här dagen kommer bli bra.
 
Efter lunch idag ska vi gå över och hälsa på våra grannar. Det ska bli trevligt att lära känna dom! Dom ska ha en liten bebis nu till sommaren också, så kul. Sedan tror jag att vi bara ska vara hemma, städa upp lite och ta vara på dom få timmarna som är kvar av denna helg.
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0