5 April

 
Borta bra med hemma bäst ♥ Vi har precis kommit hem från Tjäl där vi haft några mysiga dagar tillsammans med min fina's familj. Vi har haft det så bra men det är så skönt att komma hem till sitt eget igen. Elvin var så glad över att få träffa alla igen. Han busade massor med allihopa och det finns ju inget bättre än att se glädjen i både hans och andras ögon när han får träffa dom. Han har börjat prata på ett helt annat sätt än tidigare. Godingen våran. Ska försöka spela in det och lägga in här så ni får höra det, det låter så sött. Hihi.
 
Ikväll ska vi hämta hem mitt löpband. Så spännande! Gissar på att jag kommer inviga det så fort vi kommer hem. Blir så glad när jag tänker på att jag framöver kommer kunna träna hemma. Jag kommer såklart inte sluta fara på gymmet eftersom jag har kort där tills Juni, men mestadels kommer jag träna hemma. Och nu när det börjar bli barmark ute så lär jag säkerligen springa ute också, men det känns härligt att möjligheten finns. Jag tycker att dygnet har alldeles för få timmar och det finns så mycket som jag vill hinna med varje dag. Därför är det kanon med ett löpband så jag kan träna på det när jag känner att tiden finns, skönt att inte behöva åka iväg någonstans eller klä på sig för att fara ut.
 
Helgen blir väldigt lugn för våran del. Det skulle bli dåligt väder imorgon så jag funderar på om vi kanske ska fara på badhuset och bada. Ta vara på dom sista dagarna som pappan i hushållet är ledig. Vi ska nog försöka fixa lite ute på altanen också, skura upp utemöblerna och ställa i ordning. Jag längtar bara mer och mer till sommaren. Ska bli så kul att få fixa med blommor på gården och göra i ordning Elvin's lekstuga.
 
Nu ska jag fortsätta se på Hollywood heights, en serie som verkligen blivit en favorit. Kram på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0