Elvin 10 månader ♥

 
Tänk att vårat hjärta snart blir 1 år. Det är inte länge kvar förrän det är dags att börja planera hans allra första kalas! Det ska såklart vara något speciellt så jag har redan för någon månad sedan börjat tänka på dagen och kolla in saker som jag vill beställa efter. Det ska bli så kul även om jag får en liten klump i magen när jag tänker på hur snabbt tiden går. Om man kunde stoppa tiden lite skulle jag göra det direkt. Våran lilla kille som börjar bli stor.
 
Elvin klappar händerna om man sjunger ''Klappa händerna om du är riktigt glad" och när man berömmer honom. När man frågar om han kan dansa skakar han på huvudet och blir jätteglad.
 
Han kan göra high five och han har lärt sig pussas. Så mysigt att få en riktig blötpuss. Han härmar ord. Mest om man säger nej, då svarar han neeeee och skakar på huvudet i sidled.
 
Han går mellan möbler. Han har blivit mycket stadigare så nu släpper han taget helt och tar ett nytt grepp på en annan möbel. Han kan stå utan stöd längre stunder.
 
Han äter all mat och mycket. Ibland funderar jag över hur mycket som ryms i den lilla magen. Men det känns så bra att han vill äta och äter det vi lagar åt honom. Dock så har han börjat vilja äta själv mycket. Så han brukar få ha ärtor eller majs vid sidan av som han får äta medan vi matar honom, då funkar det hur bra som helst.
 
Han har börjat dela med sig av allt. Om han äter sträcker han fram lite mat med handen och ger oss. Och han blir jätteglad när man säger tack.
 
Han älskar att bada och duscha. Vi brukar vara på badhuset lite då och då för det är något han verkligen gillar. Han vill aldrig kliva upp ur vattnet. Just nu har vi inget badkar här hemma och då brukar han få sitta och duscha istället, roligaste han vet är när man sprutar vatten på hans huvud, då skrattar han så mycket.
 
Elvin är en sån glad liten kille som skrattar för det mesta men jag tror minsann han ärvt sin mamma's tjurskalle. Hihi. Han har en enorm vilja och får han inte som han vill kan han bli riktigt arg. Han har börjat bli som en hal ål om man lyfter bort honom från ett ställe där han inte får vara.
 
Sömnen kan vi inte klaga på. Han sover hela nätter med undantag ibland då han vägrar somna om ifall han inte får komma över till vår säng. Jag har inget emot att han sover mellan oss, men det skulle vara skönt om han kunde sova hela nätter i sin säng. Men det går ju såklart upp och ner. Förra natten sov han hela natten i sitt eget rum utan att vakna ens av att han tappade natten. Förhoppningsvis fortsätter det så.
 
Det har fortfarande bara dykt upp två små gryn på nederkäken, hoppas ändå att det dröjer ett tag innan nästa kommer för det var inte alls kul när dom två skulle upp. Stackars liten. Kan bara tänka mig hur ont det skulle göra!
 
Elvin har börjat förstå så mycket och när man pratar med honom blir han så koncentrerad och lyssnar. Han förstår vad nej betyder och han vet var han inte får vara. Alltid om han ska in i något skåp eller dra ut saker ur någon låda så kollar han på oss, ler och ser så busig ut.
 
Att vara mamma till den här fina lilla killen är så himla underbart. Jag älskar honom så otroligt högt och älskar att få spendera varenda minut med honom. Att få se honom utvecklas och växa. Att få se honom lära sig en massa nytt. Det här är livet. Det här är verkligen äkta lycka. Vad gjorde jag innan du fanns? Finaste Elvin
 
 
Kommentarer
Postat av: Frida Fjellner

Vilka fina bilder på guldklimpen! :)

2013-04-18 @ 12:22:53
URL: http://fridafjellner.se
Postat av: mamma/ mormor

Mormors <3 vad vore livet utan detta stora glädjeämne <3 När man är som tröttast ger han sån energi och kärlek <3

2013-04-20 @ 00:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0