Något att se framemot

 
På lördag firar jag och min fina 5 år tillsammans ♥ Då ska Elvin's älskade morbror och moster vara med honom så vi får lite egentid bara vi. Jag längtar så jag spricker! Det ska bli så underbart att få vara med varandra och kunna slappna av helt. Vara flickvän & pojkvän. Vi firar också 3 år som förlovade på fredag, så det känns som en mycket speciell helg!
 
Det känns såklart lite gruvsamt att lämna bort honom, då det blir första gången sedan han föddes. Men det behövs verkligen. Och han känner sig så trygg och har så roligt med Marcus och Malin, så det blir inte alls några problem. Han kommer ha det så bra där.
 
Vi har inte ännu bestämt oss för vad vi ska göra. Det lutar mot att åka till Umeå, äta på resturang och gå på bio. Det blir nog bara över dagen/kvällen för Elvin sover så dåligt om nätterna nu och känner sig i princip bara trygg med oss, så att lämna bort honom över en natt känns inte riktigt rätt just nu. Men det kanske har hunnit ändrats om en vecka, vi får se! Skulle vara mysigt att bo på hotell en natt också. 
 
Tänk att det gått så lång tid, men ändå känns det som igår.
Jag älskar dig min fina, du är allt för mig!
 
Kommentarer
Postat av: Ika

Härligt att ha något att se fram emot. Grattis till er i förskott! :)

2013-04-28 @ 22:19:44
URL: http://emelieeriika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0