Viktigt att tänka positivt

 
Valborgsmässoafton börjar lida mot sitt slut. Efter min fina's besök på akuten så visade det sig att han har en fraktur på ena tån. Han hoppar omkring på kryckor och äter värktabletter. Vilken dag! Det räckte inte med att Elvin är så himla förkyld, klart att min fina också skulle bli dålig. Som tur är så hjälper jag mer än gärna till och tar hand om mina hjärtan.
 
Ikväll har vi ätit ost i mängder, ölkorv, räkor och bubbelvatten. Kvällsmys när det är som bäst. Min mage är alldeles uppsvullen av allt gott, nästan så man skulle kunna tro att jag är gravid i vecka 20. Hihi. Vi unnar oss inte godsaker så ofta och jag som verkligen älskar sånt, har svårt för att sluta äta när jag blir mätt. Så nu är jag övermätt istället, mår nästan lite illa. Men nu dröjer det ett bra tag tills nästa gång, så det var värt det.
 
Strax ska vi krypa i säng, jag har köpt hem celsius nu också så jag laddar redan inför ett träningspass på löpbandet imorgon! Det är så skönt med ett band hemma, underbart att kunna träna när man vill och inte behöva fara någonstans.
 
Hoppas ni haft en fin dag, själv hoppas jag att morgondagen blir bättre. Kram på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0