15 Augusti

 
Godmorgon! Jag har precis kommit hem från dagis där jag lämnat min lilla skatt för några timmar. Han har inskolning där den här veckan och idag var första gången som vi lämnade av honom direkt från morgonen. Känns lite konstigt men förvånansvärt bra faktiskt. Han hade inte ens tid att vinka hej då till sin kära mor, han blev så ivrig att han sprang direkt in till de andra barnen och började leka. Åh vad bra det känns i mammahjärtat när han är så lättsam & trygg. 
 
Så vad ska jag fördriva dessa timmar med? Jag funderade på att hoppa i träningskläderna och gå en promenad men det känns på något sätt bättre att bara vara hemma och invänta samtalet från dagis. Hihi. Första gången får man känna såhär! Min lilla kille som plötsligt blivit så stor. Jag ska strax göra mig en stor kaffekopp och bara lägga mig framför tvn. Lite egentid skadar verkligen inte nu när Elvin börjat göra morgon redan klockan fem. Det känns som om jag har grus i mina ögon varenda dag nu för tiden. 
 
Igår kväll hämtade jag hem en säng, en vardagsrumsmatta och en vit byrå som ska få stå i Elvin's rum, mycket fina saker för en billig peng! Jag har fått en lägenhet på Domarvägen från sista September, den kommer helrenoveras innan jag flyttar in så det känns bra. Vi bodde ju där innan vi köpte huset så jag vet att jag kommer trivas. Viktigt med positiva tankar.
 
Torsdagskramar till er ♥
 
Vad vore jag utan dina andetag? Du är det finaste & bästa jag har. Mamma älskar dig så!
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Vill du får du gärna berätta tänka och sådant som snurrar i huvudet på dig angående steget att gå ifrån varandra. Ge tips till andra, osv. Men det är helt beroende på om du vill
:-))

2013-08-15 @ 17:41:49
Postat av: Anonym

Hej. Vill du får du gärna berätta tänka och sådant som snurrar i huvudet på dig angående steget att gå ifrån varandra. Ge tips till andra, osv. Men det är helt beroende på om du vill
:-))

2013-08-15 @ 18:28:32
Postat av: Frida Fjellner

Vad skönt att inskolningen går så bra! :) Och vad kul att du fått lägenhet där du vet att du kommer trivas. Jag önskar dig lycka till med allt. Stor kram!

2013-08-15 @ 20:54:46
URL: http://fridafjellner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0