27 Augusti

 
Godkväll ♥ Lillskrutten håller just nu på att somna efter en hård dag och jag försöker samla ork till att hoppa in i duschen. Efter middagen åkte vi på badhuset, Elvin badade med mamma/mormor och jag gymmade med fina Malin. Köpte mig ett årskort och när jag fick det i min hand kände jag världens lyckorus. Så underbart att kunna träna som förr igen! 
 
Jag känner mig helt slut på i både kropp och knopp. Men ingen vila här inte. Blir dock en väldigt tidig kväll för den här mamman så jag orkar med morgondagen. Först jobb, viktigt möte, prova en vinteroverall till Elvin och så ska jag försöka hinna med ett träningspass. Känns skönt att jag är ledig på torsdag. Då ska jag och prinsen bara vara. Välbehövligt.
 
Idag är det precis en månad tills jag får flytta in i min lägenhet. Mitt alldeles egna hem. Det är med blandade känslor, helt klart. Vissa stunder kan jag längta som bara den och nästan räkna ned timmarna, nästa stund är jag panikslagen och tänker på allt möjligt. Jag har aldrig någonsin bott ensam. Har alltid haft någon att dela allting med och även om det känns jobbigt, så känns det ändå väldigt skönt att få stå på egna ben. Jag behöver det verkligen. Jag kommer klara det här. Det blir bättre.
 
Nej, nu ska jag bege mig in i duschen. Kram på er!
 
Trött kille framför barnprogram tidigare ikväll ♥
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Frida

Du kommer absolut att klara det! Kram på dig!

2013-08-27 @ 19:23:33
URL: http://friiiiiiida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0