5 Augusti

 
Godmorgon måndag ♥ Idag är jag väldigt trögstartad. Känns som att jag fortfarande sover även fast jag varit vaken i cirka två timmar. Har hunnit svepa min andra kaffekopp redan och fler lär det bli. Spelar ingen roll hur tidigt jag än går och lägger mig på kvällarna, jag är ändå helt borta när väckaren ringer. Knepigt det där. 
 
Igår hade vi en helmysig dag. Vi tog med oss mormor på lyckan's badstrand, njöt av det härliga vädret och min lilla vilding är verkligen ingen badkruka. Han sprang rätt ut i vattnet flera gånger och plaskade på! Sötfisen. När vi badat i två timmar och fikat en massa gott så promenerade vi hem och duschade av oss allt grus. Det var en trött badkille som slocknade så fort jag la ned honom, det tar på att leka i vattnet minsann.
 
Jag och mamma lyxade till det igår kväll med ett resturangbesök tillsammans med Marcus & Malin. Great Eastern har öppnat här i stan och oj vad gott det var. Hade kunnat äta hur mycket som helst men var tvungen att hejda mig för att en mjukglass också skulle rymmas i magen efter maten, hihi. Den senaste tiden har jag inte tänkt ett dugg på vad jag stoppat i mig, bara unnat mig god mat och det behöver jag nog för att läka. Min tid för hälsosam mat och träning kommer snart tillbaka, tills dess ska jag njuta allt vad jag bara kan.
 
Jag är ledig från jobbet idag så några ärenden står på schemat. Det verkar bli fint väder så vi kanske placerar oss på någon badstrand idag med. Jag älskar verkligen sommar & sol.
Kram på er
 
Badkillen igår. Mamma älskar dig så otroligt mycket! 
 
Kommentarer
Postat av: Frida Fjellner

Kul att du gör nån liten visit här på bloggen! :) Fina bilder på prinsen som vanligt. Förstår att ni inte bor så dumt till när ni har en sån badare till son! :) Kram på er!

2013-08-06 @ 20:32:19
URL: http://fridafjellner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0