Kvällstankar

 
 
Jag har noll motivation. Läser träningsbloggar, om tjejer som verkligen kämpar så mycket för att nå sina mål. Spanar på träningstights och har totalt förälskat mig i ett par från Six Deuce. Jisses vad jag skulle shoppa träningskläder om jag hade en massa pengar. Jag saknar känslan av att vara helt slut på efter ett pass på gymmet, saknar känslan av att få svettas. Men jag orkar bara inte. Jag tar mig inte för att hoppa i träningskläderna ens. Det går bara så fruktansvärt tungt nu. 
 
Jag måste verkligen bita ihop och ta tag i träningen igen. Det och min fina son är allt jag lever för. Jag mår så mycket bättre i både kropp och själ när jag rör på mig regelbundet och äter rätt. På tal om mat. Tror jag slagit världsrekord i att äta riskakor ikväll. Min mage är en enda stor riskaka just nu. Och så grillat till middag och lite efterrätt på det. Ja ni hör ju. Det har verkligen gått överstyr. Såklart att man ska få unna sig ibland, men det har blivit för mycket av det goda den senaste tiden. Har en tendens till att tröstäta när livet är upp och ner. Nu får det vara slut med det. 
 
Imorgon är det jag som slutar äta en massa onyttigheter och börjar träna på riktigt igen. Nu jäklar ska jag svettas. Jag ska hitta den där fina balansen igen och jag ska nå mitt mål. 
 
You have to get up every morning and tell yourself "I CAN DO THIS" ♥
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0