11 Februari

Måndag igen, ny vecka med nya möjligheter ♥ Veckorna bara flyger förbi, förut var det alltid helgerna som jag tyckte gick så otroligt snabbt, nu känns det som att det är en ny månad hela tiden. Vi har iallafall inte så mycket inplanerat för veckan. Jag ska tvätta massor med kläder för vi har minsann världens tvätthög. Jag har verkligen varit så slö dom senaste veckorna så jag har bara tittat på den, tänkt att jag måste tvätta, suckat och gått förbi den. Men i veckan ska den bort.
 
Imorse var Elvin's farmor och faster här på besök, blev en liten snabbvisit men så kul att dom kom hit så Elvin fick mysa med dom en liten stund. Han visade såklart hela tiden hur stark han är. Sötnosen!
 
Idag är det riktigt milt och skönt ute så vi ska strax bege oss ut på en lång promenad. Gäller att passa på! Ena dagen är det så himla kallt medan nästa är det underbart väder. Igår när jag var ute så insåg jag hur fruktansvärt mycket jag längtar tills det blir varmt ute och barmark. Det är ju så skönt att slippa klä på sig så mycket. Efter att jag klätt på både mig och Elvin så är jag genomblöt av svett, då har jag fått mitt träningspass redan. Hihi.
 
Hoppas ni får en fin dag start på veckan!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0