15 Februari

Godmorgon på er! ♥ Här det varit tyst i några dagar, jag la ju upp en lista sist som jag skulle följa men jag ångrade mig. Har inte haft någon energi alls. Bara varit hemma, gått långa promenader och myst med Elvin. Precis vad jag behövde. Ibland kommer jag in i såna här perioder och jag har för första gången i mitt liv lärt mig lyssna på min kropp och börjat ta det lugnt när det faller in. Har träffat min barndomsvän Linnéa i veckan, fantastiskt att det kan gå lång tid mellan gångerna men när man väl ses är det som att man aldrig varit ifrån varandra. Det kallar jag äkta vänskap.
 
Nu har jag precis druckit upp morgonkaffet och ska strax börja göra mig klar för dagen. Efter lunch åker jag och mamma till Umeå för en heldag där. Vi ska shoppa, äta gott och sedan ikväll ska vi hämta Lisa som kommer med flyget. Min fina, själsfrände Lisa! Äntligen ska vi träffas. Det var hela två år sedan sist och jag minns att när vi träffades första gången utanför hotellet som vi bodde på i Stockholm, så var det som om vi alltid känt varandra. Som att vi hade setts förut. Hennes pappa är en änglapappa, precis som min. Jag fann hennes blogg när jag hade det som jobbigast efter att pappa rycktes ifrån oss, på så sätt hittade vi varandra. Jag är så himla glad över att jag kommenterade ett av hennes inlägg och att vi började prata. Hon är en vän för livet och jag ser framemot den här helgen så himla mycket!
 
Igår var det ju förresten alla ♥ dag och ska jag vara ärlig så tycker jag inte att såna dagar är så speciella. Min fina överraskade mig med en stock snus (det är kärlek det!) hihi. Och älskade mamma kom förbi på kvällen med fina presenter till oss alla. Så himla tacksam för det. Jag och Malin åt även en god middag tillsammans då våra grabbar var på vift hela dagen. Mysigt!
 
Hoppas ni får en fin helg! Fredagskramar till er.
 

Lisa, jag och Malin på Gröna Lund -11 ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0