17 Februari

Hej och hå ♥ Nu har min fina vän Lisa åkt hem efter en mysig helg och jag saknar henne redan! Att man kan känna sig så lik en annan människa, jag har verkligen funnit min själsfrände. När vi ses så känns det som om vi känt varandra hela livet, det är en helt fantastisk människa och jag är så glad över att vi funnit varandra.
 
Vi har pratat, ätit god mat, hälsat på mamma, jag har visat henne alla viktiga ställen för mig här i Lycksele, varit en sväng på dollarstore, varit ute med Elvin i pulkan, sett Melodifestivalen och pratat ännu mer. Jag ville aldrig att den här helgen skulle ta slut och det kändes inte alls roligt att krama henne hej då i förmiddags. Men jag hoppas att det inte dröjer alltför länge till nästa gång vi ses, kanske tar vi oss en tripp till huvudstaden snart!
 
Nu har jag precis ätit lite lunch, Elvin somnade i bilbarnstolen påväg hem från mamma och sover fortfarande. Vi har inte inplanerat så mycket idag utan det blir nog bara lugnt, ska gå ut på en promenad när min fina kommer hem från Tjäl. Ikväll eller imorgon ska jag visa er vilka fina presenter vi fick av Lisa och vad vi shoppade när vi var i Umeå. Så himla kul med lite nytt och så tacksam för dom fantastiska presenterna. Älskade vän.
 
Kommentarer
Postat av: mamma

Dessa bilder talar för sig själv allt det du skrivit om, det lyser harmoni <3

2013-02-17 @ 13:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0