19 Februari

Godmorgon tisdag ♥ Sjukstugan fortsätter här hemma. Elvin är inte pigg alls och det är så himla jobbigt att se honom må dåligt. Han är missnöjd och bara famnen duger. Så våra dagar består just nu av alvedon, näsdroppar och massor med vila. Han sover såklart mer än vanligt nu när han inte är pigg. Igår kändes det som att han sov bort hela dagen och jag trodde att han inte skulle sova inatt på grund av det men han slocknade redan vid halv åtta och vaknade sju imorse när pappan skulle iväg på jobbet. Stackars liten. Önskar verkligen att man kunde trolla eller ta det onda ifrån dom små. Mitt älskade lilla hjärta!
 
Imorgon är det dags för mig att inskolas på mitt jobb, 7-16. Det känns faktiskt jättebra. Det enda som jag gruvar mig för är att vara ifrån Elvin en hel dag. Nu är han visserligen hemma med Peder men ändå. Och att han skulle bli såhär sjuk också, även om mina tankar skulle vara mycket här hemma ändå så kommer det ju inte bli bättre nu. Man är ju liksom van att ha kontrollen när man är hemma med honom varenda dag, men nu är det verkligen dags för mig att vänja mig vid att vara ifrån honom lite. Han kommer ju inte bo hemma hela livet heller, hihi. Men som tur är så kommer jag verkligen få en mjukstart på jobbet. Bara några helger nu framöver och så börjar jag om att jobba på riktigt efter midsommar och så semester i sommar också.
 
I eftermiddag funderar jag på att fara på gymmet. Var några dagar sedan sist jag var dit nu, har tagit långa promenader istället. Det är ju så himla skönt ute nu när det inte är lika kallt som tidigare, så det är verkligen underbart att vara ute. Frisk luft är guld värt. I två dagar nu har Elvin fått vara hemma med Peder medan jag har tränat ute och även om det är mysigt med barnvagnspromenader så är det skönt att gå själv ibland. Bara gå i ett snabbare tempo och bara vara. Men jag har ju mitt gymkort nu fram till sommaren så det är bäst att jag nyttjar det, där jag gymmar är det ju stängt på somrarna så bäst att passa på nu innan.
 
Nu ska jag lägga vår lilla sjukling så han får vila. Tisdagskramar till er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0