20 Februari

Hej på er ♥ Idag har jag inskolats på jobbet hela dagen och det har varit så himla kul! Att få träffa alla igen, göra något annat för en stund och jag har verkligen insett att jag har världens bästa jobb. Att få jobba med människor har alltid varit min dröm och jag trivs så himla bra på Skytten. Så givande. Människor som visar sådan tacksamhet för all hjälp. Jag har helt klart valt rätt.
 
Men nu måste jag erkänna att jag känner mig väldigt trött. Elvin sov väldigt oroligt inatt och ville göra morgon klockan 05:00, så man kan ju säga att jag varit vaken några timmar nu och dessutom jobbat och ansträngt mig. Kommer verkligen somna ovaggat ikväll! Kvällen kommer bli väldigt lugn, ska krama om min lilla skatt lite extra. Som jag saknat honom idag! Det har varit lite jobbigt att inte vara med honom på en hel dag, men nyttigt för mig att vänja mig lite smått innan han ska börja på dagis och vardagen drar igång. Som det känns nu skulle jag kunna vara mammaledig och hemma med Elvin förevigt, det är ju så mysigt att bara vara med det finaste man har hela dagarna och inte behöva tänka på annat.
 
Snart kommer Elvin och min fina hem, dom har varit uppe i Sidberg och hämtat hem ett vedlass med Marcus. Så Elvin har verkligen haft en riktig grabbdag. Hihi. Åh vad jag längtar tills jag får pussa på honom.
 
Onsdagskramar till er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0