26 Februari

 
Tack snälla, fina Frida för att du hjälpte mig med min header! ♥ Nu blev bilderna precis som jag ville ha dom. Som jag suttit och kopierat koder hit och dit och aldrig förstått något. Tur man har snälla vänner! Hihi.
 
Ikväll har vi varit en sväng till Husbondliden och hälsat på Marcus och Malin. Så mysigt. Elvin fick inviga sin nya bilbarnstol och även den verkar få godkänt. Så skönt att äntligen ha det fixat, känns som vi dragit ut på det alldeles för länge. Det var på håret att babyskyddet passade så nu har han äntligen en större. Vi funderar på att köpa en bärbar DVD till honom så han kan sitta och kolla på barnprogram när vi ska köra längre sträckor, vore något! Men det får bli senare. Just nu sover han alltid i bilen, men jag skulle gissa att det inte alltid kommer vara så.
 
Är det lika soligt och fint ute imorgon som det har varit idag så tror jag att vi ska ta oss en promenad imorgon också. Sedan ska jag försöka hinna städa huset under dagen så jag kan slappna av och träna i lugn och ro imorgon kväll. Knepigt det där, sån ångest jag kan få över att huset är stökigt. Längtar så tills imorgonkväll då vi ska på badhuset. Först gymma och sedan simma. Skulle passat på att sola också när jag lix är i stan. Jag kommer verkligen känna mig som en ny människa efter morgondagen. Just nu är det lite kaos i min skalle så jag behöver få slappna av lite och vara lite för mig själv.
 
Godnatt på er alla fina!
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Frida Fjellner

Kul att du blev nöjd! :) Måste bara tillägga att han är så himla fin eran goding! <3 Kram på er!

2013-02-26 @ 22:57:07
URL: http://fridafjellner.se
Postat av: Lisa h

Köp en iPad vettja ;) Då har både ni och Elvin nytta av den, sen när han blir större kan han spela spel o sånt på den :)

2013-02-27 @ 09:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0