28 Februari

 
Godmorgon torsdag ♥ Jag trodde att jag skulle vakna upp och ha ont i kroppen efter gårdagens alla träningspass men icket. Har bara lite ont och känner mig slö. Tror jag ska lägga mig och vila med Elvin sedan. Idag skulle min fina's familj komma på besök men det blev ändrade planer, dom kommer på lördag istället och då ska vi gå på marknaden. Blir trevligt! Även om marknaden alltid har samma saker så är det så mysigt att gå runt där och kolla. Och träffa välkända ansikten. Något jag alltid köper där är sockar. Och det kommer jag köpa även detta år, för mina försvinner alltid på något underligt sätt.
 
Förut, innan vi fick barn, så kopplade jag alltid marknaden till fest. Det är väl ungefär vad dom flesta ungdomarna gör i Lycksele. Många som flyttat härifrån kommer hem under dessa helger och det brukar alltid vara fullt överallt. Idag finns fest inte ens i mina tankar. Jag skulle skämta till det med min fina och säga att jag kanske går ut i helgen, men bara när jag sa det så kändes det konstigt. Jag saknar inte alls att dricka alkohol. Det enda jag kan sakna är att träffa mina kompisar en kväll, umgås och dansa. Sällskapet och alla skratt. Men det skulle jag lika gärna kunna göra nykter. Jag har hela tiden tänkt att jag inte vill fara ut förrän Elvin är över 1 år, varför vet jag inte. Det finns bara inte i mitt huvud att jag skulle ha en bebis hemma som bara är några månader. Konstigt tänk kanske. Hur tänker ni? Både ni som har barn och inte har barn. När tycker ni att det känns okej att fara ut? Min mamma har till exempel aldrig varit ute och druckit alkohol sedan vi kom till världen, jag och mina bröder. Hon har inte ens tagit ett vinglas till maten. För hon ville vara nykter och kunna köra ifall det skulle hända något med oss eller om vi behövde skjuts någonstans. Det är först nu, när vi alla blivit vuxna som hon kunnat fara ut med sina vänner. 
 
Jag skulle tippa på att vår dag kommer bli väldigt lugn. Jag ska försöka dansa lite zumba och så kanske vi ska gå en promenad efter lunch. Solen tittar redan fram. Så underbart!! Hoppas den visar sig hela dagen.
 
Kram på er
 
Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag tänkte också så innan och när jag fått barn att inte festa innan hon var ett år. Förstår inte heller varför man som sätter en sån gräns för sig själv men med tiden så har inte jag heller känt något behov av att festa. Jag tror mycket är för att man är så trött och tanken på att fara och festa känns inte så aktuellt;) även fast det är roligt att träffa folk osv. Ha en trevlig helg :)

2013-02-28 @ 10:17:26
URL: http://jnee.blogg.se
Postat av: Amanda j

Jag har inte druckit alkohol på 1 1/2 år. Har en pojke på 8 månader och jag ser ingen anledning att dricka jag känner mig ärligt talat lite äcklad av bara tanken. Jag vill ha energi att ta hand om honom och inte ligga bakis.

2013-02-28 @ 11:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0