3 Februari

Godmorgon söndag ♥ Pappan får en välförtjänt sovmorgon idag, medan jag och Elvin har hunnit busa i snart två timmar. Nu leker han på golvet framför mig medan jag njuter av en god kaffekopp. Älskar dessa mysmornar!
 
Det är redan Februari, tiden går alldeles för snabbt! Jag insåg igår att snart är det ett helt år sedan jag gick på sjukskrivning. Tror det var kring den 8 Mars. Då hade jag redan hunnit bli stor och hade mycket foglossning. Jag hade varit hos en sjukgymnast och väntade på ett foglossningsbälte men jag fick det aldrig. Glömde dom bort mig? Hur som så blev jag sjukskriven eftersom jag inte kunde fortsätta jobba när jag hade så pass ont och jag ska vara ärlig, jag kommer aldrig mer höra av mig till dessa sjukgymnaster igen. Jag fick verkligen inte den hjälp jag behövde. Hade jag fått bältet tidigare, när jag bad om det, så hade jag säkerligen kunnat jobba längre! Men nej, istället var jag tvungen att sluta jobba redan i graviditetsvecka 25. När vi väntar nästa barn kommer jag se till att jag får gå till en annan sjukgymnast och få bältet direkt, som förebyggande, så kan jag förhoppningsvis jobba bra mycket längre. 
 
Det är ju helt fantastiskt att tänka på att för ett år sedan låg finaste Elvin i magen. Då visste vi inte om han var en flicka eller pojke, hur han skulle se ut, hur han skulle vara. Magiskt! Snart blir han hela 8 månader och det kändes som om det var nyss som vi fick hålla honom för första gången. Idag är jag en sån lycklig mamma, har verkligen insett meningen med livet och kan inte minnas alls vad vi gjorde innan Elvin kom. Han är verkligen vårat allt, vår lilla skatt.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0