5 Februari

Hej på er ♥ Jag har varit riktigt effektiv idag måste jag säga! Efter välling och påklädning imorse så begav vi oss ut på en lång promenad. Dom hade inte hunnit ploga gångbanan så det var riiiktigt tungt att styra barnvagnen i all snö. Var alldeles genomblöt av svett när vi kom hem. Jobbigt men härligt! Efter promenaden så städade jag huset, dammsugade och skurade. Jag älskar känslan av ett nystädat hem. Finns inget som stressar mig mer än när det är stökigt här hemma, jag kan verkligen bli galen om det ligger saker överallt och speciellt när vi ska få främmande eller något, då måste det vara skinande rent. Hihi.
 
Efter lunch kom det hem en BVC sköterska till oss som gjorde ett BOEL (blicken orienterar efter ljud) test på Elvin. Han fick även följa en pinne med blicken och så kollade hon så han inte har någon tendens till skelning. Allt gick superbra och även fast jag visste innan att allt skulle vara bra, så blir man ändå så himla glad och stolt i mammahjärtat när han klarar sådana tester. Vi pratade även allmänt om hur han mår, växer och hur vi tycker att allt går. Jag tycker det är så himla härligt när det kommer hem någon sådär och pratar. Det blir lite mer personligt än att vara på vårdcentralen. Elvin fick en jättefin bok och en tandborste, även vi fick några böcker med bra information om mat, säkerhet och sånt.
 
Jag var förresten på mitt jobb igår och pratade med chefen. I Mars kommer jag börja med att jobba helger och ibland kvällar när det fattas folk, satt mig ned tillsammans med min fina direkt jag kom hem och så bestämde vi två helger varje månad fram till Juni. Sedan kommer jag vara hemma hela Juni för att börja jobba i Juli. Det känns bra! Så imorgon ska jag in dit igen och skriva upp dessa helger. Ska även bestämma en dag då jag ska ''inskolas.'' Det är något jag själv valt eftersom det är ett helt år sedan sist jag jobbade och mycket har jag hunnit glömma. Känns ju helt klart bättre att komma dit och kunna hoppa på och jobba direkt, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara frågvis iallafall. Hihi.
Nu ska jag krypa ned på golvet bredvid vårat lilla busfrö och leka med honom. Kram på er!
 
 
Kommentarer
Postat av: Elin - mamma till Jasper och Axel

Vad jobbar du med/som? :)

2013-02-05 @ 17:35:07
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com
Postat av: Elin- mamma till Jasper och Axel

Tänkte nog att du jobbade inom vården :)

2013-02-05 @ 20:39:32
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0