8 Februari

Välkommen fredag! ♥ Inatt har Elvin haft det väldigt jobbigt. Han vaknade kring 2 och kunde absolut inte somna om, min fina var så snäll och var vaken med honom tills han äntligen kunde somna igen. Men han sov inte länge, för klockan 6 ville han göra morgon så då var det bara att kliva upp. Så idag känner jag mig mer död än levande kan jag säga. Hihi. Jag har iallafall flyttat in hans säng in till hans rum så inatt ska han få prova sova där för första gången. Jag vet inte om det är hans tänder som spökar (känner att det är en tand som är påväg upp) eller om han störs av våra ljud när vi sover. Gruvar mig faktiskt lite, men det handlar ju inte alls om något lång bit mellan oss för hans rum ligger precis bredvid vårat, så det kommer gå bra.
 
I eftermiddag ska jag och Malin fara på gymmet, har bokat löpbandet en timme. Imorgon fyller finaste Oliver 1 år så då ska vi dit på kalas. Så stor han blivit! Jag tyckte att det var nyss som jag satt där med gravidmagen på BB, fick hålla honom länge och jag kunde verkligen inte sluta titta på honom. Jag är så himla glad över att Oliver finns, att han och Elvin är lika gamla och kommer kunna växa upp tillsammans. Förstå så mycket bus som dom kommer hitta på! Mina godingar.
 
Imorgon förmiddag innan vi åker på kalaset så hade vi tänkt fara på badhuset och bada. Elvin älskar ju verkligen vatten och han tycker det är så kul att vara där, så vi passar på när pappan är ledig och kan följa med. Vi har varit där några lördagar nu och jag tycker det är en sån mysig familjetradition, som vi absolut kommer fortsätta med! Att bada, fika gott och bara umgås. Väcker så starka minnen från min barndom för vi hittade ofta på sånt när jag och mina bröder var små. Mamma jobbade ju dessutom på badhuset då så vi fick vara där ofta.
 
Fredagskramar till er!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0