Födelsedagsfirande

Godkväll ♥ Jag vill börja med att tacka för alla fina kommentarer som ni lämnat här hos mig, på det inlägget som jag skrev om min viktnedgång. Jag blir så himla glad och rörd när människor berömmer mig för vad jag åstadkommit och några av er såg mig även som en förebild och inspirationskälla. Dom orden gick verkligen rakt in i hjärtat. Jag finner faktiskt inga ord för hur glad jag blev när jag kom in här och såg hur många som lämnat avtryck på just det inlägget. Tack så jättemycket och stor kram till er!
 
Ikväll har vi varit hos vår fina mamma/mormor och firat henne. Tänk att det är ett helt år sedan hon fyllde 50 och jag satt där med gravidmagen på hennes stora kalas. Tiden går verkligen för snabbt. Men vi har haft en jättetrevlig kväll, ätit gott och fått skratta i massor. Som vanligt kan jag säga. Finns inga människor som får mig att skratta som min älskade familj. Men vi pratar såååå mycket och såååå högt, så just nu är jag helt slut på i skallen. Hihi. Men det är mysigt.
 
Jag invigde mina döskalle leggings från Lindex ikväll! Så fina. Jag älskar leggings som är lite annorlunda med mönster på, roligt med något annat istället för vanliga svarta när jag oftast har på mig en mörk överdel.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0