Mysiga fredag

Här hemma myser vi på för fullt ♥ Fredagar när dom är som bäst, när hela familjen är samlad och man får bara vara med varandra. Redan vid tre slutade min fina idag, Elvin sken som vanligt upp som en sol när han kom in genom dörren. Han blir så fruktansvärt glad så fort han ser pappa. Jag blir alldeles varm när jag ser dom två tillsammans. Mina älskade hjärtan.
 
Vid fem hämtade Marcus och Malin upp mig och vi åkte på gymmet, jag hade bokat löpbandet men sprang bara 40 minuter och sedan körde jag styrka. Har inte gjort det på ett tag, utan mest tränat kondition, så jag tyckte det var på tiden. Körde lite rygg, mage, armar och så avslutade vi med plankan. Så jobbigt! Plankan är verkligen djävulens påfund, hihi. När man dessutom sprungit och verkligen tagit i innan, så är den inte att leka med. Men vi klarade den och känslan som jag hade när vi gick till bilen går inte att beskriva. Träning är verkligen allt för mig!
 
När jag kom hem från gymmet åkte vi direkt på affären och handlade. Har inte skrivit det här, men jag kommer sluta med strikt LCHF. Jag har gått ner 10 kilo med den kosten och nu har vikten stannat av, antar att kroppen vant sig vid den maten och att den trivs så. Jag kommer inte ändra sådär jättemycket, bara sluta äta massa grädde och fet mat. Kommer inte börja med pasta, potatis, ris och bröd igen. För det klarar jag mig så bra utan. Men nyttig mat och hård träning är mitt mål nu. Märkte förresten att vi fick två kassar mer för samma pris som när jag handlat min mat tidigare, så LCHF är verkligen inte billigt. Men såklart värt det om man ska äta det en kortare period och jag är så glad över att jag orkade följa en sån diet för det gav verkligen resultat.
 
Ikväll blev det tacos till middag och det är ju så smarrigt. Jag kan verkligen tipsa er som inte vill äta så mycket bröd och tacochips att göra ostchips i ugnen istället. Ta bara riven ost och lägg i högar på ett bakplåtspapper, ta ut dom när dom fått lite färg.
 
Lilla hjärtat somnade för en bra stund sedan, i sitt eget rum. Första natten som han inte sover precis bredvid vår säng. Känns sådär om jag ska vara ärlig, är ju så van att alltid ha honom nära. Men nu ligger han bara i rummet bredvid så det kommer nog gå bra. Ska bli spännande att se hur han sover inatt!
 




Familjemys tidigare ikväll ♥
 
Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vad ska du ha för energikälla då? Tänkte om du slutar med grädde och fet mat har du ju ingenting som ger dig energi?

2013-02-09 @ 22:28:40
URL: http://Rebelii.blogg.se
Postat av: Rebecca

Okej, ja jag är inte insatt i såna dieter så jag vet ju inte. Menade inge illa.

2013-02-10 @ 16:30:50
URL: http://rebelii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0