Shopping och fina presenter ♥

När jag och mamma var i Umeå i fredags köpte jag det mesta på bilderna nedan. Dom fina, stora kaffemuggarna fyndade jag på Dollarstore här i Lycksele för endast 20:- styck. Jag är helt såld på döskalle leggingsen från Lindex. Eftersom jag är en sån som använder leggings mest hela tiden så är det roligt med lite mönster istället för vanliga svarta! Snyggt och bekvämt.

Kläderna till lilleman är från KappAhl och H&M. Jag brukar oftast inte hitta något som jag tycker om på H&M, dels för att dom har så rörigt så man knappt se vad det finns för kläder och sedan älskar jag ju KappAhl's kollektion Newbie så Elvin har mycket kläder därifrån. Men dessa var så färgglada och fina, så jag var bara tvungen! Nu har vi uppdaterat hans garderob med storlek 74 så nu lär det dröja innan nästa påfyllnad. Tror jag. Hihi. Är ju så himla kul att shoppa bebiskläder.

Den superfina vårjackan fick Elvin av sin underbara mormor, tack ♥



 
Åh, älskade Lisa som köpte så fina presenter till oss! Onepiecen är så himla fin, Elvin har den i strl 74 men jag ville så gärna ha i en storlek större så han kan ha den längre fram också och så gav Lisa honom en. Jag fick ett snyggt träningslinne, en ängel som jag redan hängt upp och en jättefin kylskåpsmagnet som passar perfekt in i vårat kök. Är så himla tacksam och glad för allt fint. Tack fina själsfrände ♥
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0