Underbara helg

 Då börjar söndagen lida mot sitt slut och vi har haft två mysiga dagar ♥ Igår var vi på badhuset och Elvin älskar verkligen vatten. Vi var där i säkert två timmar, mesta tiden spenderade vi i vattnet men vi fikade även gott och han ville inte därifrån. Han sov inte länge innan och var glad hela tiden under badet. Så underbart! Ska verkligen försöka ta oss dit en gång i veckan. Han blir nog som sin mor, en riktig badälskare. Hihi. Igår kväll åt vi tacos tillsammans med Marcus och Malin, sedan såg vi Melodifestivalen och bara tog det lugnt. En riktigt bra dag med fina människor.
 
Idag gav vi pappan en välförtjänt sovmorgon, han har jobbat så mycket den senaste tiden både på veckodagarna och helgerna så jag tyckte att han behövde den. När han vaknat så åt vi lunch tillsammans och medan Elvin tog en vila så begav jag mig ut på en lång promenad i kylan. Var så skönt att bara gå ensam, bara vara och tänka. Har fixat en träningslista på spotify så jag lyckades hålla ett högt tempo hela vägen. Härligt!
 
Vi tog upp en stek alldeles för sent (och så var vi lite lata) så till middag idag fick det bli hämtmat. För min del blev det grillmix utan pommes frites, massor med sås och sallad. Supergott! Äter ni på Golden Bar här i Lycksele måste ni testa den, lovar att ni inte kommer bli besvikna! Vi åt den hemma hos mamma och så har Elvin fått mysa med mormor hela kvällen. Vi kom hem därifrån för en stund sedan, Elvin var så trött så han somnade direkt vi la ned honom. Lillskrutten.
 
Nu ska jag och mitt stora hjärta krypa ned under en filt och titta på Kontoret, sedan ska jag lägga mig och försöka sova. Känner mig helt tom i bollen, en jättekonstig känsla i kroppen. Hoppas det känns bättre imorgon! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0