17 Juli

 
Goddag på er alla fina ♥ Så himla kul att jag har så många besökare kvar trots min dåliga uppdatering. Har haft sånt sug efter att få skriva av mig, men orken har inte riktigt funnits där. Just nu sitter jag med en stor kaffekopp, Elvin sover i vagnen ute och jag har tid att sätta mig ned och tänka. Tänka på livet, på allt som sker just nu. Det känns som att jag kraschlandat. Känner mig bara tom. Och det gör ont i varenda centimeter av min kropp. Mest ont gör det i hjärtat. Hela tiden. Varje dag.
 
Jag har snart jobbat en månad och det känns så bra. Jag trivs verkligen på mitt jobb och det är så skönt att komma hemifrån en stund och få göra annat. Igår satte jag mig ned med önskeschemat och började klura på hur jag vill jobba till hösten. I sommar jobbar jag 75% och i September ska jag gå upp till 90%. Att vi ska få lägga vårat schema själva är ju helt underbart, framförallt nu när Elvin ska börja på dagis i Augusti. Då kan jag lägga mitt schema så att det passar med det. Perfekt. Ser framemot att få börja jobba mer. Har såklart tänkt tanken att det kanske blir lite mycket jobb när man har ett litet barn, men jag vill iallafall prova! Känner jag att det blir för mycket får jag bara gå ned i tid.
 
Jag ville bara skriva några rader så att ni vet att jag lever. Det har varit så mycket den senaste tiden bara, så bloggen har hamnat lite på sidan. Jag hoppas att allting är bra med er, förhoppningsvis kommer jag snart tillbaka som den jag är. Den starka Sara. Kram på er!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Malin

Kämpa på ♥

2013-07-17 @ 20:37:15
URL: http://maalinfredriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0