3 Mars

 
Idag är en sån dag. En dag där allting känns extra jobbigt. Jag skulle vilja plocka ned varenda spegel i hemmet så jag slipper se på mig själv, hur jag ser ut. Så jobbigt känns det just nu. Försöker göra allt jag kan för att trycka undan de negativa tankarna, det är svårt. Jag la upp en bild på instagram tidigare och skrev i princip samma text som här. Och jag fick så fina ord tillbaka. Blev tårögd. Men jag kan inte riktigt ta in det, hur gärna jag än vill. Jag blir såklart jätteglad över att höra att jag är fin och att jag kämpar på så bra, att jag är en inspirationskälla. Men jag kan inte riktigt tro på det. Även om jag vet att dom här människorna menar det dom skriver. Jag är inte nöjd med mig själv. Hur jag ser ut. Jag känner mig tjock och ful. Som att det aldrig blir någon förändring, hur hårt jag än kämpar. För det gör jag. Jättehårt. Det är tufft. Och att tankarna på det hela tiden finns där, gör det verkligen inte lättare.
 
Jag har känt mig så trött och slut på dom senaste veckorna. Jag äter som jag ska. Sover som jag ska. Rör på mig som jag ska. Men ändå är jag så orkeslös. Så nere. Jag ler och skrattar men det känns inte riktitgt äkta. Innerst inne vill jag bara krypa ned i sängen under täcket och vara där. Sova tills det känns bra igen. Men det vet jag själv att det inte går. Man måste ta sig igenom det hur mycket man än vill hoppa över det.
 
Imorgon hoppas jag på en bättre dag. Jag och min lilla familj har varit utomhus hela dagen idag, skottat och städat undan på altanen. Det var skönt med frisk luft och skönt att göra något och slippa tänka för en liten stund. Jag älskar mina två hjärtan så otroligt mycket. Allting blir så mycket lättare när jag tänker på att dom alltid finns vid min sida ♥
 
Finaste lilla killen i hela världen. Du är mitt allt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0