Håll huvudet högt och fortsätt kämpa

 
Att stanna upp, ta det lugnt och fokusera på att börja må bättre är något som jag verkligen blivit bättre på sedan vi fick vår lilla prins. Jag måste börja må bra, inte bara för mig själv utan för min familj också. När jag inte mår bra, mår inte dom heller bra. Jag vill aldrig gråta i Elvin's närhet, men det har hänt. Och han blir jätteledsen. Han ser direkt när jag inte mår bra.
 
Det är mycket nu. Kaos inombords. Jag vill inte gå in på varför det är såhär. Kanske konstigt att jag skriver ett inlägg här om det, men bloggen har alltid varit som en dagbok för mig. Ett ställe där jag kunnat ventilera mig och jag mår så mycket bättre av att få skriva av mig. Pappa sa alltid att jag skulle skriva om jag inte mådde bra. För det hjälper alltid. Och han hade så rätt.
 
Jag vet inte hur uppdateringen kommer bli framöver. Jag har tagit en paus, från det mesta. Behöver vara själv. Tänka och ta beslut. Men jag vill att ni ska veta att era ord, som ni ger mig, betyder otroligt mycket. Telefonsamtal, sms, kommentarer. Jag läser vartenda ett och även om jag inte svarar på alla, så träffar dom rakt in i hjärtat och jag orkar lite till. Tack för att ni finns.
 
Jag vill bara avsluta med att säga att min son betyder allt för mig. Den viktigaste människan i mitt liv. Om det inte vore för honom hade jag nog gett upp allting för längesen. Men nu är det dags att ta tag i det här. Jag vill börja må bättre för Elvin's skull. Han förtjänar en glad mamma och det ska han få. Finaste Elvin, mamma älskar dig så himla mycket. Du är ljuset i mitt liv.
 
Kommentarer
Postat av: Frida Fjellner

Att ta en paus kan vara klokt. Jag hoppas att den ger dig tid att läka och att du en dag kommer tillbaka. Tycker om att följa din blogg och se dina fina bilder. Styrkekramar till dig. Sköt om er! KRAM

2013-03-12 @ 16:40:01
URL: http://fridafjellner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0