12 Maj

 
Vilken härlig söndag vi har haft ♥ Vid lunch åkte vi på mamma's jobb för att baka bullar till Elvin's 1 års dag. Hon jobbar som hemkunskapslärare så vi hade flera ugnar att använda, super! Det blev hela 9 plåtar och dom blev så goda. Och stora. Hihi. Jag har en tendens till att göra mina bullar baouta stora. När vi skulle börja baka insåg vi att det skulle bli väldigt bra väder idag, vilket det också blev. Solen lyste in på oss och det kändes tråkigt att inte kunna vara ute, men vi hade det bra inomhus ändå. Med fint sällskap kan det ju inte bli annat än bra. Vi lyssnade på musik och Elvin fick bada i diskhon. Där trivdes han! Så mysigt.
 
När vi var klara med bakningen åkte vi vidare hem till mamma där vi umgicks och blev bjudna på middag och en fruktansvärt god efterrätt. Tack kära du för det!
 
Nu är vi hemkomna, Elvin somnade för en stund sedan och jag har hunnit plocka undan lite disk. Pappan i hushållet har farit iväg till hans hemställe en sväng och jag ska kolla lite på tv innan jag kryper i säng.
 
Hoppas ni haft en fin dag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0