14 Maj

 
Idag blir våran lilla skatt 11 månader! Jag visste inte att man kunde älska någon så mycket att det ibland känns som att hjärtat ska sprängas. Elvin är verkligen vårat allt och lite till.
Vi älskar dig lillprinsen ♥
 
Vi har mycket inplanerat idag. Först måste jag åka in på Expert för att byta mitt simkort, just nu kan jag varken ringa eller skicka meddelanden. Jag bytte till halebop förra veckan, blev alldeles för dyrt för mig som skickar många mms att ha Telia. Så jag har fått ett nytt kort men det är för stort för att kunna stoppa in i telefonen, så jag ska be dom hjälpa mig med det.
 
Efter det ska vi fara på mamma's jobb en sväng. En av hennes arbetskompisar hade flyttlådor fulla med barnkläder som hon ville sälja, så vi ska gå igenom dom och kolla ifall Elvin kan ha något. Hoppas det finns någon fleece jacka och byxor!
 
Innan vi åker hem igen måste jag köpa kuvert och posta brevet till försäkringskassan. Jag har inte många betalda dagar kvar av mina mammadagar så min fina ska ge mig massor med dagar, dels för att jag ska kunna vara hemma tills i slutet på Juni men även för att jag vill kunna ta ut dagar när Elvin blir lite äldre. Super att man kan ge bort dagar sådär.
 
I eftermiddag kommer fina Patrizia och Sofia hit för att hälsa på. Så trevligt! Hoppas solen fortsätter skina så vi kan sitta ute och fika.
 
Ja som ni ser, fullt upp hela dagen. Jag ska även försöka hinna med att börja kratta på gården så vi kan göra i ordning rabatterna och så vi kan hämta hem blomstervagnen vi köpt.
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er
 
Kommentarer
Postat av: jennie

Du vet väl om att du kan smidigt flytta över dagar via försäkringskassans hemsida? Jag gjorde så då jag fick dagar från William :)

Svar: Jaa jag vet :) Men Peder tjorvade på med det där och han förstod ingenting, så tillslut gjorde vi de på papper ändå. Men det löste ju sig ;)
Sara Bäckman

2013-05-14 @ 12:19:30
URL: http://jnee.blogg.se
Postat av: Frida Fjellner

Grattis till Elvin! :)

Blev det blomstervagnen från Malå? ;)

Svar: Tack:)
Nää det blev en från Lycksele! Min barndomsvän's mamma hade en till salu :)
Sara Bäckman

2013-05-14 @ 20:29:26
URL: http://fridafjellner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0