2 Maj

 
Hallå ♥ Imorse när vi klev upp snöade det och marken var täckt med snö, så tråkigt! Och nu regnar det. Vilket vårväder. Jag som längtar efter strålande sol och värme. Men jag har inte gett upp hoppet ännu, snart vänder det. Sommaren är inte långt borta.
 
Dagens planer är att städa upp här hemma och så tänkte jag träna på löpbandet. Blev dock så himla slö så jag hamnade här, dricker en celsius och kollar på William Spetz videos. Oj vad han får mig att skratta! Kolla in dom ni med, lovar att ni får er ett gott skratt.
 
Mina två hjärtan ligger och vilar just nu. När dom vaknar ska vi äta lunch och sedan tänkte jag ta tag i det som ska göras idag. Gissar på att jag kommer städa färdigt det sista ikväll.
 
Nu när min fina går på kryckor så är det jag som sköter allt här hemma och jag säger det igen, jag beundrar ensamstående mammor! Jag tar hand om Elvin, tar hand om Peder, tvättar kläder, städar, lagar mat, diskar undan, bär in ved, eldar, handlar. Ja allt. Och det är jobbigt. Jag tror säkert att man vänjer sig, men när man är van att alltid vara två och hjälpas åt så märks det en otrolig skillnad. Som tur är så handlar det ju inte om en livstid utan max två veckor, så det här fixar jag! Hihi.
 
Kramar till er
 
Kommentarer
Postat av: Ronja - ocensurerat svartvitt

älskar william spetz! Ett slag för norrland!

2013-05-02 @ 16:08:38
URL: http://ovitaskor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0