23 Maj

 
Hallå ♥ Idag har jag en konstig känsla inombords. Känner mig lite nere och tom. Som tur är så håller våran lilla vilding mig sysselsatt och gör mig så mycket gladare.
 
Solen skiner idag med, men det blåser väldigt mycket så vi har bara varit ute en kort stund. Elvin har varit gnällig till och från hela dagen. Och bara sovit korta stunder. Jag tror att det är mer tänder på gång, han äter på allt som kommer i sin väg och blir så arg. Det positiva i allt det jobbiga, är att jag får mysa mycket med honom för oftast är det bara famnen som duger. Dock så får vecko städningen bli ikväll när han lagt sig, man hinner inte så mycket när man har en liten kille som inte vill släppa taget om en. Hihi.
 
I helgen ska jag och mamma åka en sväng till Umeå. Jag gick igenom min garderob igår och jag har inte mycket sommarkläder. Nästan inget alls. Antingen är det kläder från förra sommren då jag var nästan 40 kilo tyngre än vad jag är nu, eller så är det kläder som jag köpte för över 2 år sedan som är för småa. Så lite nya sommarplagg ska jag försöka hitta, även ett par jeans om några faller mig i smaken. Jag är ingen jeanstjej egentligen, men nu är jag sugen på att köpa några. Kanske röda eller vita, jag får se vad jag hittar.
 
Någon i Umeå som vet hur affärerna är öppna på söndag? Visst är det någon galleria öppen?
 
Kram på er!
 
 
Kommentarer
Postat av: Jennie

Strömpilen är öppen och sen är nog MVG gallerian öppen ;) kanske är ändrat var så längesen jag var där men så va de förr;)

2013-05-23 @ 20:11:39
URL: http://jnee.blogg.se
Postat av: Emma

MVG gallerian, kungspassagen och bakfickan är öppen 12-16 och då är alla affärer där inne också öppna :)

2013-05-24 @ 16:05:50
URL: http://sminkaenskinka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0