24 Maj

 
Godmorgon fredag ♥ Idag är jag trött! Känns som om jag fortfarande sover. Men jag får helt enkelt skylla mig själv, satt uppe alldeles för länge igår kväll. Förde över bilder till Fuji som ska framkallas, tänkte börja lite smått så jag inte har hur många som helst att överföra efter Elvin's 1 års kalas. Och när jag väl börjat så kan jag såklart inte sluta. Hihi.
 
Idag ska jag göra klart städningen här hemma. Elvin var så mammig igår kväll och ville vara i famnen i princip hela kvällen, så jag hann varken skura eller städa toaletten. Jag ska även göra ett videoinlägg med svaren på era frågor! Spännande. Mindre spännande att så många är anonyma. Har bara en liten fundering till er. Tror ni att jag kommer svara på såna privata frågor från människor som inte törs stå för vem man är? Det är väl ganska självklart att jag inte kommer vara ärlig mot er om ni inte är ärliga mot mig. Eller hur? Men det har kommit in väldigt många, bra frågor annars så det blev en del att svara på.
 
Vi kommer få svar från förskolan idag också. Vi har sökt inom kommunen men även på en privat förskola och dom skulle ringa upp idag. Håller mina tummar att det finns plats för honom där! Det är precis bredvid mitt jobb så det vore ju perfekt.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0