26 Maj

 
Godmorgon söndag och morsdagMin allra första morsdag och jag har myst med lillprinsen hela morgonen. Fantastiska lilla människa vad jag älskar dig. Du är verkligen allt för mig och lite till. Du får mig att orka, vilja kämpa vidare med allt tungt. Om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Ibland känns det som om mitt hjärta ska sprängas av kärlek till dig.
 
Jag vet att jag lovat er ett videoinlägg med svar på era frågor och det kommer ni få. Det kommer in nya frågor lite nu och då, så jag tänkte vänta någon dag till med det. Förhoppningsvis kan jag sätta mig ned i veckan och fixa det. Måste dock erkänna att det känns lite smått konstigt och gruvsamt att göra en video, känns verkligen annorlunda att sitta och prata med sig själv. Hihi. Men det ska jag nog fixa.
 
Det skulle bli riktigt varmt och strålande sol idag, men just nu är det mest grått och dystert ute. Hoppas det blir bättre för vi hade planerat en utedag i Husbonliden med morbror Marcus och moster Malin. Ikväll är vi bjudna på morsdagsmiddag hemma hos mamma/mormor. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag.
 
Kram på er!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0