4 Maj

 
Idag har jag och min fina varit ett i 5 år ♥ Det firas i Umeå med middag och bio ikväll. Det ska bli så mysigt att komma iväg lite, bara vi två och rå om varandra. Det var verkligen inte igår vi gjorde något sånt och det behövs verkligen, man får aldrig glömma bort att man är flickvän och pojkvän också, inte bara mamma och pappa. Ser framemot kvällen jättemycket.
 
Lillprinsen stannar hemma med morbror Marcus och moster Malin. Världens finaste människor! Vi umgås dagligen så Elvin känner sig verkligen trygg med dom och min nervositet för att lämna bort honom försvinner lite när jag tänker på att det är just dom som ska vara barnvakt. Men vi har aldrig varit ifrån honom längre än max en timme så det är klart att det känns lite gruvsamt. Någon tår kommer jag nog hinna fälla under kvällen men jag ska försöka njuta allt vad som bara går. Jag måste lära mig att vara utan honom lite också, snart är det ju dags för dagis och jag har ett arbete att fokusera på. Så jag ser kvällen som en bra träning inför det.
 
Jag är så tacksam över att jag får dela mitt liv med Peder. Att han alltid finns vid min sida, stannar kvar och älskar mig för den jag är. Utan honom skulle jag aldrig orka. Alltid vid din sida.
 
Första bilden på oss, jag älskar dig!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0