6 Maj

 
Godkväll ♥ Vilket väder det har varit idag! Nästan 15 plusgrader och strålade sol. Så underbart. Jag hann ta vara på någon soltimme medan Elvin tog eftermiddagsvilan, så skönt att bara kunna gå ut och sätta sig på sin egen gård och njuta av vädret.
 
Jag har även hunnit med att beställa en tårta som Elvin ska ha på sitt 1 års kalas. En gigglebellies tårta, hans favoriter! En vän till oss är jätteduktig på att göra tårtor så jag blev väldigt glad när hon hade möjlighet att göra den. Jag har också hunnit fixa inbjudningskorten och så har jag pratat med Malin lite och vi har planerat resten som ska bakas inför den stora dagen. Känns så kul men samtidigt så overkligt, blir våran lilla kille verkligen ett helt år? När blev han så stor? Han är ju fortfarande så liten i mina ögon. Hihi.
 
Lillprinsen har somnat för natten och jag sitter ombytt och klar för att åka iväg på gymmet. Min fina åkte med en kompis till Marcus och Malin för att låna hem en laddare till mig, min har nämligen gått av och min extra laddare är i Tjäl. Typiskt. Den har varit väldigt glapp ett tag men tjurig som jag är så har jag aldrig hämtat hem den andra utan trott att den skulle överleva vad som helst. Nu fick jag lära mig något nytt av det också.
 
Nu ska jag ladda med lite vatten inför gympasset och vänta på att grabbarna kommer hem med bilen så jag kan åka in på stan. Var ett tag sedan jag var dit faktiskt, nu när jag har ett löpband här hemma så blir det mycket träning på det. Är skönt med lite omväxling, ikväll tänkte jag köra mycket styrka!
 
Kram på er
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Kan inte du skriva vad du lyssnar på när du tränar, behöver lite tips på ny musik i örat :D

Svar: Absolut! :) Kan fixa det i ett senare inlägg.
Sara Bäckman

2013-05-06 @ 21:01:43
URL: http://tinabullarna.blogg.se
Postat av: Tina Haapakoski

//

2013-05-06 @ 21:02:07
URL: http://tinabullarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0