Elvin 11 månader ♥

 
Våran skrutt har hunnit bli hela 11 månader och det har varit så mycket dom senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva något inlägg om det, men här kommer det!
 
Det är cirka 3 veckor kvar till 1 års dagen och jag hänger fortfarande inte med. Det här året har gått så snabbt, det är verkligen som många säger att det inte är förrän man har barn som tiden flyger iväg. Det är sant. Jag har aldrig varit med om att ett år har gått så otroligt snabbt. Men roligt är det. Det finns inget som är mer underbart som att följa Elvin's utveckling. Jag är så stolt över honom och han har lärt sig så mycket på så kort tid.
 
Elvin är pappa's pojke, helt klart. Han gråter så fort han lämnar rummet, så fort han åker iväg på jobbet. Han blir överlycklig när han ser honom och vill bara vara i hans famn hela tiden. Han älskar att åka på gräsklipparen, åka fyrhjuling, traktor och skoter. Allt som rörs. Och med pappa såklart. Det är så fint att se kärleken mellan mina två killar. Värmer så i hjärtat.
 
Han har lärt sig gå mer och mer. Nu släpper han taget och går många steg innan han sätter sig på rumpan. Igår stod han länge och höll balansen, gick några steg och när han höll på att tappa balansen lyckades han hitta den igen och fortsatte gå några steg. Just det har gått så himla snabbt. Bara på några dagar har han vågat släppa taget om möblerna och går längre sträckor. Dom flesta är säkra på att han kommer gå innan 1 års dagen, vi får se. Jag tror nog också det, sån tjurskalle som han verkar ha. Hihi.
 
Elvin kan säga däh, (där) titta, tack (ack) näää, mamma och mäh.
 
Han har lärt sig att pussas. När man frågar om man kan få en puss kommer han emot en med ansiktet och gapar. Sötfisen. Så många blöta pussar blir det här hemma, så himla mysigt.
 
Diskmaskinen är intressant. När man öppnar luckan så kommer Elvin direkt, klättrar upp och sätter sig i den för att börja plocka ur disken. Vilken hjälpreda jag har här hemma! Hoppas det håller i sig när han blir äldre.
 
Han älskar att bli jagad när han kryper, då faller han nästan ihop av skratt. Tittut med snuttefilten är också en favorit. Nypas så man säger ''aj, aj, aj'' är också kul.
 
Han är fortfarande väldigt förtjust i mat och äter i princip allting. Ärtor är det enda som han inte vill äta, dom åker ut direkt. Däremot är smörgåsar en ny favorit. Han älskar dom. Om jag äter en smörgås och han ser den, blir det ett välda liv tills han får smaka. Så det och yoghurt är perfekt mellanmål tycker Elvin. Vattenmelon är mums! Han fick smaka det för första gången för någon vecka sedan och han kan äta huuur mycket som helst av det. Perfekt nu i sommar när det är varmt.
 
Han älskar att vara utomhus. Så fort man öppnar ytterdörren kryper han ut. Sandlådan är inte rolig att sitta i länge, mycket mer spännande att upptäcka allt annat på gården. Klättra upp för altantrappen och meka med cykeln är roligt.
 
Lilla prinsen är alltid så glad och ger ifrån sig många skratt. Så lättsam och gó. Han är verkligen inte blyg och går ihop med alla människor. Här om dagen var vi på jobbet en sväng och han ville gå till en arbetskamrat direkt och skrattade åt alla. Han har haft sin farmor, sin faster, sin morbror & moster som barnvakt och det har funkat så himla bra. Han har varit nöjd hela tiden och det känns bra att man kan lämna bort honom ibland utan att det blir en massa gråt. Han har inte brytt sig ens när vi gått ut genom ytterdörren, då har han haft fullt upp att leka med den han ska vara med. Så skönt! Hoppas det håller i sig när det är dags för dagis.
 
Ett riktigt busfrö och charmtroll är vad du är och vi älskar dig så fruktansvärt mycket. Vi kommer alltid göra allt för dig, alltid

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0