Snart så

 
God eftermiddag på er! Elvin har varit väldigt gnällig nu på förmiddagen och han har lite feber, så jag gissar på att det är någon tand på gång. Bestämde mig för att vi skulle stanna hemma idag, känns inte kul att åka iväg någonstans när han inte mår riktigt hundra.
 
Nu ligger han och vilar. Jag har hunnit ringa handläggaren för förskolor, jag var tvungen att göra det för att lugna mina nerver lite. Jag läste någonstans att lagen säger att man ska få veta plats 4 månader efter att man ansökt. Och det är väl då ungefär 10 månader sedan vi sökte. Såklart man blir lite orolig när man inget hört. Men under veckan skulle alla platser bli klara så jag skulle tippa på att jag får ett samtal i slutet av denna vecka eller början på nästa. Det känns bra. Och jag hoppas såklart på att han får plats på en av förskolorna på Norräng, där vi passerar varenda gång vi åker in till stan. Och dessutom har vi mamma/mormor precis bredvid ett av dagisen, det vore ju perfekt.
 
Jag fick veta i helgen när jag jobbade att det är en förskola precis bredvid mitt jobb, vilket jag inte visste. En privat förskola som innebär lite jobb vid sidan av men en bekant har sin son där och dom är jättenöjda. Hemlagad mat varenda dag och inte så stor grupp. Det lät faktiskt väldigt intressant så jag bad henne kolla upp idag på styrelsemötet om det fanns platser kvar. Vi får se hur det blir med det.
 
Det kändes helt overkligt när jag ringde och hörde mig själv säga ''Vi har ansökt om förskoleplats till våran son från och med 1 Augusti.'' Det är ju så nära och han är ju fortfarande så liten i mina ögon. Hihi. Jag tycker det känns gruvsamt faktiskt, mest för att själv inte kunna ha kontroll och se vad som händer. Men Elvin är så lättsam och så himla glad. Han går verkligen ihop med alla människor och älskar att leka med andra barn. Så jag tror inte att det kommer bli några problem, jag tror att det är mest mamman i hushållet som kommer ha det lite tufft till en början. Det är verkligen en stor sak, att våran lilla kille ska börja på dagis.
Ja som sagt, overkligt.
 
Sådär ja. Det här blev inte ett kort inlägg, men jag var tvungen att lätta på mitt hjärta. Känns skönt att vi snart får besked iallafall!
 
Kommentarer
Postat av: Ika

Min lilla ska också börja på dagis snart, också i augusti. Håller med dig känns som så overkligt och va tiden verkligen har gått fort. Ibland känns det som att man inte riktigt hinner med.
Hoppas ni får plats där ni helst önskar :) kram

Svar: Åh :) Ja det känns kul men samtidigt himla gruvsamt ;P Man hänger inte riktigt med, tiden går alldeles för snabbt! Jaa jag hoppas vi får plats där vi sökt :) Hoppas ni också får det ni sökt! Kram till er
Sara Bäckman

2013-05-21 @ 23:46:58
URL: http://emelieeriika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0